Weboldal elemzés és keresőoptimalizálás - SEOBOT weboldal elemzés, keresőoptimalizálás, seo elemzés, seobot Most kiderül, hogy mik az alapvető keresőoptimalizálási hibák a weboldalon. Weboldal elemzés és keresőoptimalizálás.

PREMIUM csomag megrendelése

Teljes keresőoptimalizálás: 219.990* Forint


Túljelentkezés miatt a PREMIUM csomag rendelése pillanatnyilag szünetel.

Szabad kapacitás esetén újra aktiválásra kerül a csomag.

Mi történik a megrendelés elküldése után?

Az optimalizálandó weboldal egy előzetes vizsgálaton esik át (teljesen ingyenes), hogy felmérjük a jelenlegi állapotát SEO szempontból. A vizsgálat eredménye általában 24-48 órán belül elkészül.

Amennyiben a kapott eredmény kedvező, és azt mutatja, hogy vállalni tudjuk a weboldal keresőoptimalizálását, akkor egy válasz e-mailben elküldjük a következő lépés részleteit a megrendelő felé. Ez a válasz e-mail fogja tartalmazni azokat az információkat, amikre szükség lesz a keresőoptimalizálási folyamat elvégzése során. Ekkor kérünk be különböző technikai adatokat a weboldallal, illetve a megrendelővel kapcsolatban, majd ezután kerül sor a tényleges megrendelés elküldésére is.

Amennyiben a kapott eredmény negatív, nem áll módunkban elvállalni a keresőoptimalizálást, így ebben az esetben tájékoztatjuk a megrendelőt a kedvezőtlen eredményről. Ilyen eset lehet az, amikor már eleve jó helyezést ér el az oldal egy adott keresőszóra, vagy szavakra, illetve a felületkialakítása is hibamentes. Természetesen ebben az esetben semmiféle megállapodás nem jön létre a megrendelővel, így az díjfizetésre sem kötelezhető.

Fontos tudni, hogy díjfizetés mindig csak érvényes megrendeléssel együtt van. SEO díjat előre egy összegben soha nem kérünk be, ezért csak a meghatározott ütemterv mértékében van kifizetés. * A fent jelzett ár a kedvezmények nélküli maximális összeg.

Kérdés merült fel a csomaggal kapcsolatban? Megválaszoljuk a kapcsolat oldalon keresztül!

Mit tartalmaz a PREMIUM csomag?

 • • SEOBOT által jelzett hibák javítása
  Minden SEOBOT által jelzett, és általunk elvégezhető SEO hiba javítása.
 • • Keresőoptimalizálás 4-6 hónap alatt
  Minimum négy, maximum hat hónap alatt egy teljes keresőoptimalizálást kap a megrendelt weboldal. Fontos tudni, hogy ez az idő az érvényes megrendeléstől kezdődik. A teljes SEO nem csak kódszinten fogja érinteni az oldalt, hanem kiterjed a felületkialakításra, képekre és egyéb vizuális elemek optimalizálására is. Érinti a webergonómiát, aloldal rendszerek kialakítását, illetve optimalizálva lesz az oldal a megrendelő által meghatározott fontosabb keresőszavakra. Ezek a keresőszavak lehetnek több tagú keresőszó párok is, és minimum 4, maximum 6 ilyen keresőszót fogunk kérni. A keresőoptimalizálás akkor éri el a célját, illetve a megbízás akkor ér véget, amikor az előre megadott keresőszavakból minimum kettőre tartósan az első tíz között végez az oldal négy héten át. A komplett keresőoptimalizálás elemeiről, és ütemtervéről a tényleges megrendelés alkalmával adunk részletes tájékoztatás.
 • • Havi SEO audit készítése PDF formátumban
  A folyamatos keresőoptimalizálás eredményének követhetősége a SEO audit segítségével lesz lehetséges, így az oldal alakulását heti rendszerességgel rögzítjük. Ezeket a kapott adatokat a megrendelő a megbízás végéig havi audit formályában fogja megkapni PDF formátumban. A SEO audit tartalmazni fogja a weboldal helyezését az előre megadott fontosabb keresőszavakra számmal és grafikonnal, illetve a weboldal látogatóinak és oldalletöltéseinek számát is, hogy pontosabb képet kaphasson a keresőoptimalizálás alakulásáról a megrendelő.
 • • Folyamatos e-mailes tanácsadás SEO témában
  Bármilyen SEO (keresőoptimalizálás) témával kapcsolatosan felmerülő kérdésben készséggel nyújtunk segítséget folyamatos e-mailes tanácsadás keretein belül a megbízás végéig.
 • • Folyamatos e-mailes tanácsadás webergonómia témában
  Bármilyen webergonómiával (felületkialakítás és használhatóság) kapcsolatosan felmerülő kérdésben készséggel nyújtunk segítséget folyamatos e-mailes tanácsadás keretein belül a megbízás végéig.
 • • Nem javítható hibák utáni levonás
  A nem javítható hibák szinte 100%-a a weboldal motorjának köszönhető, így a megrendelő nem tehet róla, és nem tud tenni ellene, vagy ha tud az általában külön költséggel jár. Ennek kompenzálására került bevezetésre ez a kedvezmény, így minden egyes általunk nem javítható hiba mínusz 1.000 forintot jelent, ami a végső árból kerül levonásra. Például, ha SEOBOT által jelzett hibák száma 8, de ebből csak 6 javítható, akkor 2.000 forint kerül levonásra a végösszegből, hiszen nem javítható hibaként fog jelentkezni kettő elem. Ha 3 SEO hiba nem javítható, akkor 3.000 forint kerül levonásra, stb.
 • • Regisztrációs kedvezmény
  Amennyiben regisztrált tagként történik a PREMIUM csomag megrendelése, úgy 4.000 forintot kedvezményként azonnal levonunk a végső árból. Ingyenes regisztráció.

Milyen eredmény várható?

A keresőrobotok könnyebben fogják azonosítani, és értelmezni a weboldal tartalmát, ami nagyban befolyásolhatja a rangsorolási rátát. Egy hibamentes és keresőoptimalizált weboldal előkelőbb helyen végezhet a találati listákon, mint az amelyik nem tesz eleget a webes szabványoknak, vagy a keresőrobotok szigorú szabályainak.

Manapság már több olyan fontos alapfeltételnek meg kell felelnie a weboldalaknak, amik nélkül nehéz felkerülni a találati listák első oldalára.

Ilyenek például:
 • • a weboldal névhez, vagy URL-hez szorosan illeszkedő releváns, és minőségi tartalom
 • • elegendő mennyiségű és arányú szöveges, illetve vizuális rész
 • • elegendő mennyiségű és minőségű belső, illetve külső link
 • • mobil eszközökön való hibátlan megjelenés, reszponzivitás
stb.

Tehát a SEO hibák javítása és a keresőoptimalizálás nagyban elősegítheti az oldal minél jobb helyezésének elérését, és ezáltal a sikeresebb működést.