SEO
vizpartiingatlanok.hu | SEOBOT SEO Analysis

vizpartiingatlanok.hu | SEOBOT SEO Analysis

vizpartiingatlanok.hu

October 18 2021 03:30 AM

97 points

Újraelemzés   Elemzés letöltése
Perfect
Attention
Wrong
Information

SEOBOT points

SEOBOT - Free Search Engine Optimization and SEO Analysis

0 - 50 points

A SEO elemzés eredménye rossz, ami egy hibás keresőoptimalizálást vagy annak hiányos használatát jelenti.

Van még mit javítani!
seobot, free, search engine optimization, seo analysis

51 - 85 points

A SEO elemzés eredménye semleges, ami egy közepes keresőoptimalizálást vagy annak részleges használatát jelenti.
Alakul, már nem kell sok!
SEOBOT can help quickly and easily by using the free Search Engine Optimization and SEO Analysis.

86 - 100 points

A SEO elemzés eredménye kiváló, ami egy hibátlan keresőoptimalizálást vagy annak helyes használatát jelenti.
Gratulálunk, szép munka!

  Találati lista előnézet

vízparti ingatlanok, eladó ingatlan a Balatonnál, a v ...
vizpartiingatlanok.hu/Google
vízparti ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, hétvég ház, üdülő, apartman, telek közvetítése a Balaton partján, a vízparton
vízparti ingatlanok, eladó ingatlan a Balatonnál, a v ...
www.vizpartiingatlanok.huBing
vízparti ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, hétvég ház, üdülő, apartman, telek közvetítése a Balaton partján, a vízparton
vízparti ingatlanok, eladó ingatlan a Balatonnál...
vizpartiingatlanok.huYahoo!
vízparti ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, hétvég ház, üdülő, apartman, telek közvetítése a Balaton partján, a vízparton

A találati lista előnézet eltérhet a tényleges találati lista tartalmától és stílusától.

Tartalomelemzés

  Meta tags and Content

Oldal neve
Magas fontosság
vízparti ingatlanok, eladó ingatlan a Balatonnál, a vízparton
Hossz: 61 karakter
Hibátlan! Az oldal neve rész hossza megfelelő.

Az oldal neve rész 10 és 70 karakter között van. Az oldal neve rész fontos információ a keresőrobotok számára, és segíti a weboldal tartalmának egyszerűbb megértését.
Oldal leírása
Magas fontosság
vízparti ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, hétvég ház, üdülő, apartman, telek közvetítése a Balaton partján, a vízparton
Hossz: 135 karakter
Hibátlan! Az oldal leírása rész hossza megfelelő.

Az oldal leírása rész 70 és 160 karakter között van. Az oldal leírása rész fontos információ a keresőrobotok számára, és segíti - egy bővebb leírással - a weboldal tartalmának egyszerűbb megértését.
Oldal kulcsszavai
Nincs fontosság
vízparti, ingatlan, eladó, Balaton
Az elemző talált oldal kulcsszavai részt.

Az oldal kulcsszavai rész nem fontos információ a keresőrobotok számára, ezért nem veszik szigorúan figyelembe ezt a Meta tagot.

Alkalmazása esetén a helyes oldal kulcsszavai rész egyes szavait vesszővel kell elválasztani. Természetesen használhatunk két vagy több tagú kulcsszavakat is, ott elég egy szóköz a szavak közé. Maximum 10-15 kulcsszót célszerű használni.

Példa: oldal, kulcsszavai, ide, akár több, taggal is
OG Meta tagok
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző talált OG Meta tagokat az oldalon.

Az OG Meta tagok használata megkönnyíti a keresőrobotok és a közösségi rendszerek számára azt, hogy megértsék a weboldal tartalmát, és képet vagy információkat kapjanak.
Tulajdonság Tartalom
title vízparti ingatlanok, eladó ingatlan a Balatonnál, a vízparton
description vízparti ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, hétvég ház, üdülő, apartman, telek közvetítése a Balaton partján, a vízparton
Dublin Core vizsgálat
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző talált Dublin Core tagokat az oldalon.

A Dublin Core rész fontos információ a keresőrobotok számára, hogy még részletesebb képet kapjanak az alap Meta adatok megadásán kívül.
Heading tagok
Alacsony fontosság
<H1> <H2> <H3> <H4> <H5> <H6>
1 7 0 0 0 10
 • <H1> Vízparti ingatlanok, eladó ingatlan a vízparton
 • <H2> Eladó ház, lakás
 • <H2> Eladó nyaraló, üdülő
 • <H2> Vízparti apartmanok
 • <H2> Eladó telek, föld
 • <H2> Ingatlant keres, venne
 • <H2> Ingatlant cserélne
 • <H2> Összes ingatlan
 • <H6> Ezen a honlapon, a Balaton déli, a Balaton keleti, a Balaton északi, a Balaton nyugati partján, eladó vízparti ingatlanok találhatók. A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava. Vízfelülete kb. 594 km2. A Balaton vízgyűjtő területe ennek kb. a tízszerese: 5180 km2. A Balaton kb. 79 km hosszú, átlagos vízmélysége 3,0 m.
 • <H6> A Balaton Tihany-révnél a legmélyebb: kb. 11 méter. A Balaton kerülete: kb. 197 km. A Balaton nyáron könnyen felmelegszik. Budapest és a Balaton kb. 87 km távolságra vannak egymástól. A Balaton legszélesebb pontja kb. 14 km. A Balaton vízmennyisége kb. 1800 millió m³, és 2,2 év alatt cserélődik ki. A Balaton fő táplálója a Zala folyó, de számos kisebb patak is folyik bele.
 • <H6> A Balaton vízszintje nyaranta a párolgás miatt csökken, ősszel és télen a csapadék miatt pedig emelkedik. A Balaton vízszintjének szabályozása a siófoki zsiliprendszernél történik. Az uralkodó északnyugati szélnek megfelelően a Balaton fő áramlatai a felszínen az északi partról a déli part felé haladnak, míg a Balaton mélyén a víz az ellenkező irányba áramlik vissza.
 • <H6> A Balaton medencéi közötti vízszint-elmozdulások idején különösen erős áramlatok alakulnak ki a Tihanyi-félsziget által leszűkített mederrészben, ahol sebességük elérheti a 2 m/sec értéket is. A Balaton víztömegének hőmérséklete kiegyenlítő hatással van a környezetére. Nyáron hűvösebb, télen enyhébb a hőmérséklet a Balaton közelében.
 • <H6> A Balaton parton, a vízparti ingatlanok iránt, nagy a kereslet. Az érdeklődők előszeretettel keresik azokat az ingatlanhirdetéseket, ahol „Balaton vízparti nyaraló sürgősen eladó”,- „közvetlen vízparti nyaraló olcsón eladó” vagy „balatoni vízparti nyaraló tulajdonostól eladó” megnevezéssel szerepelnek. Ennek valószínűsíthető oka, hogy az érdeklődők azt vélelmezik, a sürgős, olcsó vagy a tulajdonos által hirdetett ingatlant olcsóbban tudják megvenni. Ez nem így van.
 • <H6> A közvetlen vízparti ingatlanok tartják az értéküket, és így az árukat is. Míg 1995 évben egy kb. 1000 m2 vízparti telek 30 millió Ft. volt, ma ugyanez a telek 200 – 250 millió Ft. A vízparti ingatlanoknak, 1989 előtt nem nagyon volt értékük. Igaz, akkor olyan törvényi szabályozás volt, hogy minden embernek egy háza vagy lakása lehetett és egy nyaralója, amelynek alapterülete nem érhette el a 80 m2-t. Sokan azért nem vettek nyaralót a vízparton, mert úgy vélték, a vízparton átjárja a nyaralót a pára, vizes lesz minden.
 • <H6> Az élenjáró szocialista vállalatoknak, ha kértek, adott az állam bőven vízparti területet. Az akkori generáció vállalati üdülőkben töltötte balatoni szabadságát a víz mellett. A növekvő keresletet a rendszerváltástól, a privatizáció időszakától lehet számolni. Saját tapasztalatom, hogy ma a kereslet olyan nagymérvű, hogy a közvetlen vízpart iránt érdeklődőket, a legtöbb iroda előjegyzésbe veszi. Amikor egy közvetlen tóparti ingatlant meghirdetnek, néha ötvenesével tolonganak a kiértesített érdeklődők, gyakran egymásra licitálva.
 • <H6> Irodám igyekszik olyan eladó vízparti ingatlanokat felkutatni, amik még nem kerültek ki az ingatlanpiacra, és csak azokat értesítem, akik őszintén elmondták igényeiket, lehetőségeiket. Amikor a felkutatott (felajánlott) közvetlen vízparti ingatlan paraméterei és az ingatlant kereső ügyfelem keresési szempontjai kb. 80 %-ban megegyeznek, a bemutatást követően, többnyire adásvételre kerül sor. A Balaton parton keresik még a "közvetlen vízparti balatoni nyaraló saját stéggel eladó", az "eladó vízparti horgásztanya" hirdetéseket.
 • <H6> A Balaton a vízről, a vízpartról szól. A kínálatunk alatti kategóriákra kattintva új ablakok nyílnak meg. Itt párban megjelennek az eladó vízparti ingatlanok. Bármelyik képre kattintva megnyílik a konkrét, csak a kiválasztott ingatlant bemutató oldal. A képekre kattintva, azok kinagyíthatók.
 • <H6> Tudomásom szerint, a honlapon szereplő eladó vízparti ingatlanok hirdetéseiben, minden információ hiteles és naprakész. Ha egy közvetlen vízparti ingatlan elkel, azt a tudomásomra jutáskor azonnal törlöm. A vízparti ingatlanok honlapra ingatlanhirdetést, csak az oldal adminisztrátora tölthet fel.
Képek
Közepes fontosság
Az elemző összesen 14 képet talált az oldalon.

Hibátlan! Nincs hiányzó helyettesítő szöveg (alternative text) a képeknél.

A kép helyetessítő szöveg része azért fontos információ a keresőrobotok számára, hogy jobban megértsék a képek tartalmát, továbbá plusz szöveges részt biztosítanak a weboldalnak.
Szöveg / HTML arány
Magas fontosság
Arány: 28%

Hibátlan! Az oldal szöveg / HTML aránya megfelelő.

Az oldalon található szöveg / HTML arány 25% és 70% között van.
Flash tartalom
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző nem talált Flash tartalmat az oldalon.

A Flash tartalmat nem tudják teljesen értelmezni a keresőrobotok, így értékes tartalmat veszít a weboldal, és a találati listákon is hátrébb végezhet egy teljesen Flash tartalmú oldal.
Beágyazott keret
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző nem talált beágyazott keretet az oldalon.

A beágyazott keretet a keresőrobotok nem tudják szorosan az oldalhoz kötni. A közösségi modulok beágyazott kereteit egyes keresőrobotok nem tekintik szigorúan hibának.
Email cím SPAM veszély
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző nem talált szövegként megadott email címet az oldalon.

A szövegként megadott email cím könnyen elérhető a SPAM robotok számára, ezért célszerű ezt a megoldást elkerülni.
Elavult HTML tagok
Közepes fontosság
Hibátlan! Az elemző nem talált elavult HTML tagokat az oldalon.

Célszerű ezeket modernebbre cserélni vagy stíluslapból lekérni, mivel a technológiák folyamatosan fejlődnek, így elképzelhető, hogy az adott HTML kód nem lesz többé támogatott bizonyos eszközökön vagy felületeken. Az elavult HTML kódok hibákat okozhatnak a használatban és a megjelenítésben.
Google PageRank Nincs adat. A Google PageRank 2016. március 7.-től hivatalosan megszűnt.
Alexa Rank Nincs elérhető helyezés adat.

Vannak még hibák?

További 8 SEO elemzés eredményének feloldása ingyenes bejelentkezéssel.

  Tartalmi linkek

 • Link minőség
 • Aláhúzásjelet tartalmazó URL
 • Oldal linkek

  Tartalmi szavak

 • Szófelhő
 • Relevancia

Mobil eszközök

+   Mobile and tablet preview

 • Mobil előnézet
 • Táblagép előnézet

  Mobil használhatóság

 • Apple ikon
 • Mobilbarát (Meta Viewport Tag alapján)
 • Nincs Flash tartalom

Tulajdonságok

  Használhatóság

 • URL minőség
 • URL IP cím (Internet Protocol)
 • URL átirányítás
 • Favicon (favorites icon)
 • Nyomtatóbarát stíluslap
 • Oldaltérkép
 • Robots.txt fájl
 • Analitika kód

  Dokumentum tulajdonságai

 • Dokumentum típusa
 • Karakterkódolás
 • Oldal nyelve
 • W3C érvényesség

  Dokumentum sebessége

 • Egymásba ágyazott táblák
 • Kódba ágyazott stílus (inline style)
 • Stíluslapok száma
 • JavaScript-ek száma
 • Gzip tömörítés (Gzip compression)

Közösség

  Közösségi megosztások száma

 • Facebook megosztás
 • Facebook kedvelés
 • Facebook hozzászólás
 • Twitter
 • Google+
 • LinkedIn
 • StumbleUpon