SEO
balatonvilagosiingatlanok.hu | SEOBOT SEO Analysis

balatonvilagosiingatlanok.hu | SEOBOT SEO Analysis

balatonvilagosiingatlanok.hu

November 22 2021 02:55 AM

97 points

Újraelemzés   Elemzés letöltése
Perfect
Attention
Wrong
Information

SEOBOT points

SEOBOT - Free Search Engine Optimization and SEO Analysis

0 - 50 points

A SEO elemzés eredménye rossz, ami egy hibás keresőoptimalizálást vagy annak hiányos használatát jelenti.

Van még mit javítani!
seobot, free, search engine optimization, seo analysis

51 - 85 points

A SEO elemzés eredménye semleges, ami egy közepes keresőoptimalizálást vagy annak részleges használatát jelenti.
Alakul, már nem kell sok!
SEOBOT can help quickly and easily by using the free Search Engine Optimization and SEO Analysis.

86 - 100 points

A SEO elemzés eredménye kiváló, ami egy hibátlan keresőoptimalizálást vagy annak helyes használatát jelenti.
Gratulálunk, szép munka!

  Találati lista előnézet

Balatonvilágosi ingatlanok, eladó ingatlan Balatonvil ...
www.balatonvilagosiingatlanok.hu/Google
Eladó balatonvilágosi ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, üdülő, apartman, telek Balatonvilágoson, Balatonaligán
Balatonvilágosi ingatlanok, eladó ingatlan Balatonvil ...
balatonvilagosiingatlanok.huBing
Eladó balatonvilágosi ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, üdülő, apartman, telek Balatonvilágoson, Balatonaligán
Balatonvilágosi ingatlanok, eladó ingatlan Balat...
balatonvilagosiingatlanok.huYahoo!
Eladó balatonvilágosi ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, üdülő, apartman, telek Balatonvilágoson, Balatonaligán

A találati lista előnézet eltérhet a tényleges találati lista tartalmától és stílusától.

Tartalomelemzés

  Meta tags and Content

Oldal neve
Magas fontosság
Balatonvilágosi ingatlanok, eladó ingatlan Balatonvilágoson
Hossz: 59 karakter
Hibátlan! Az oldal neve rész hossza megfelelő.

Az oldal neve rész 10 és 70 karakter között van. Az oldal neve rész fontos információ a keresőrobotok számára, és segíti a weboldal tartalmának egyszerűbb megértését.
Oldal leírása
Magas fontosság
Eladó balatonvilágosi ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, üdülő, apartman, telek Balatonvilágoson, Balatonaligán
Hossz: 125 karakter
Hibátlan! Az oldal leírása rész hossza megfelelő.

Az oldal leírása rész 70 és 160 karakter között van. Az oldal leírása rész fontos információ a keresőrobotok számára, és segíti - egy bővebb leírással - a weboldal tartalmának egyszerűbb megértését.
Oldal kulcsszavai
Nincs fontosság
Balatonvilágos, eladó, ingatlan, Balatonaliga, balatonvilágosi ingatlanok,
Az elemző talált oldal kulcsszavai részt.

Az oldal kulcsszavai rész nem fontos információ a keresőrobotok számára, ezért nem veszik szigorúan figyelembe ezt a Meta tagot.

Alkalmazása esetén a helyes oldal kulcsszavai rész egyes szavait vesszővel kell elválasztani. Természetesen használhatunk két vagy több tagú kulcsszavakat is, ott elég egy szóköz a szavak közé. Maximum 10-15 kulcsszót célszerű használni.

Példa: oldal, kulcsszavai, ide, akár több, taggal is
OG Meta tagok
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző talált OG Meta tagokat az oldalon.

Az OG Meta tagok használata megkönnyíti a keresőrobotok és a közösségi rendszerek számára azt, hogy megértsék a weboldal tartalmát, és képet vagy információkat kapjanak.
Tulajdonság Tartalom
title Balatonvilágosi ingatlanok, eladó ingatlan Balatonvilágoson
description Eladó balatonvilágosi ingatlanok, eladó ingatlan, ház, lakás, nyaraló, üdülő, apartman, telek Balatonvilágoson, Balatonaligán
Dublin Core vizsgálat
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző talált Dublin Core tagokat az oldalon.

A Dublin Core rész fontos információ a keresőrobotok számára, hogy még részletesebb képet kapjanak az alap Meta adatok megadásán kívül.
Heading tagok
Alacsony fontosság
<H1> <H2> <H3> <H4> <H5> <H6>
1 7 0 0 0 25
 • <H1> Eladó balatonvilágosi ingatlanok, eladó ingatlan Balatonvilágoson, Balatonaligán
 • <H2> Eladó ház, lakás
 • <H2> Eladó nyaraló, üdülő
 • <H2> Eladó telek, föld
 • <H2> Vízparti ingatlan
 • <H2> Ingatlant keres, venne
 • <H2> Ingatlant cserélne
 • <H2> Összes ingatlan
 • <H6>  
 • <H6> Balatonvilágos és Balatonaliga, Budapesthez legközelebbi balatoni települések. Balatonvilágos és Balatonaliga teljesen összeépült, közigazgatásilag egységes Balatonvilágos községet alkot. A település neve Balatonvilágos: mely magába foglalja Balatonaligát. A régi lakosok még ma is úgy emlegetik, Balatonvilágos aligai része.
 • <H6> Balatonvilágos két vasútállomással rendelkezik Balatonvilágos és Balatonaliga megállóhelyekkel. Balatonvilágos megközelíthető Budapest felől vasúton, a Budapest déli pályaudvarról induló Bp.- Székesfehérvár,- Nagykanizsa vonalon (Balatonaliga 102 km, Balatonvilágos 104 km), míg autóval, vagy busszal az M7-es autópályán, illetve a 7-es főközlekedési úton, Veszprém irányából pedig a 71-es főközlekedési útról. Dunaföldvár felől a 64 főútról lehet megközelíteni Balatonvilágost.
 • <H6> Balatonaliga és Balatonvilágos 2013. Január elsejétől Somogy megyéhez lett csatolva, Balatonvilágos, Balatonaliga közigazgatásilag Siófoki Járáshoz tartozik. A kép, a balatonvilágosi magas-partról készült.
 • <H6> Balatonvilágos 1961 évben lett önálló település, addig Balatonfőkajárhoz tartozott. Balatonvilágoson 3 lakótelep található. A balatonaligai MSZMP üdülőt védő kormányőrök lakásai a "Gagarin" lakótelepen, a Badacsonyi Állami Gazdaságban dolgozók házai a Mathiász lakótelepen, míg a Petőfi MGTSZ. dolgozóinak házai a Dobó István utcában és a TSZ majorban épültek meg. Később, a rendszerváltás idején, az itt lakók, vagy leszármazóik megvehették azokat a lakásokat, házakat, amelybe laktak, a forgalmi érték 15 % á-ért. A képen a balatonaligai Club Aliga kikötője látható.
 • <H6>  
 • <H6> Balatonvilágoson, a megalakulásnak idején, nem volt munkaerő, ezért távolról kellett ide importálni családokat. Azok a családok, akik vállalták, hogy ideköltöznek, itt dolgoznak, azoknak a munkahelyük adott szolgálati jelleggel lakásokat, házakat.
 • <H6> A családok, jellemzően a Tiszántúlról, Fegyvernek, Kötegyán, Kaszaper, Gyomaendrőd, Mezőberény településekről érkeztek. Balatonvilágos település adottsága a kb. 70 – 80 méter magas part, amely szintben kettéosztja Balatonvilágost.
 • <H6> A kezdetekben a vízpartot Alsó-telepnek, a magas-partot, Felső-újtelepnek nevezték el. A balatonvilágosi Alsó-telepen már ekkor is voltak vízparti ingatlanok, jellemzően hangulatos balatoni villák, mint az Ámbitus-villa, a Mókus-fészek, stb. és további leállamosított villák. Ez utóbbiakat, a rászorultaknak kiosztotta a helyi Tanács. 
 • <H6> A Felső-újtelepen a vasútállomások közelében jelentek meg az első utcák. Balatonaligán a Révai, Kossuth utcák, Balatonvilágoson az Ady Endre utca, és a József Attila utca. Nagyobb arányú építkezések itt kezdődtek, így alakult ki a meszes útból a Dobó István és Dózsa György utcák. A képen, a balatonvilágosi szuperpanorámás ingatlanok utcája, a Csók István sétány látható. A Balaton keleti medencéje Balatonvilágos és Balatonfűzfő között a legszélesebb (14 km).
 • <H6> Balatonvilágoson, közvetlen a vízparton helyezkednek el a Rákóczi utca, a Zrínyi utca és mellékutcáinak nyaralói, villái, vállalati üdülői. A szocializmusban sok vállalat kapott vízpartot. Ezekre a vízparti telkekre épültek a vállalati üdülők. Még ma is látni egy-két vállalati üdülőt, de a legtöbbje privatizálva lett és magánkézbe került. Aki nem adta el, az, apartman házat alakított ki és kiadja, mint panziót. Az eladó balatonvilágosi ingatlanok között, kiemelt helyet foglalnak el a vízparti ingatlanok. A kereslet folyamatos irántuk. A képek a balatonvilágosi magas-partról készültek.
 • <H6> Balatonvilágos magas partja több kilométer hosszú kilátó. Balatonvilágos panorámás sétányait a térségben tevékenykedő két festőművészről nevezték el. Mészöly Géza 1874-1877 között, míg Csók István az 1920-as évek második felében festette itt balatoni tájképeit.
 • <H6> Az egykori Felső-újtelepen, vagy más néven, a magas parton helyezkednek el a panorámás ingatlanok a Csók István illetve a Mészöly Géza sétányon. Panorámás ingatlanok találhatók még a Petőfi Sándor utcában, a Sirály közben és a Szélső utcában. Az eladó balatonvilágosi ingatlanok közül, a 3. legkeresettebb ingatlan típus, a balatoni panorámával rendelkező ingatlan. A kép, a Balatonvilágos, Csók István sétányról élvezhető balatoni panorámát ábrázolja.
 • <H6> Az ingatlanok többsége a magas parton találhatók. Balatonvilágos ingatlanállománya változatos. Vannak itt lakóépületek lakásokkal, ilyenek a Gagarin lakótelep lakásai, önálló kertes családi lakóházak, nyaralók, üdülők, villa-épületek, építési telkek és mezőgazdasági termőföldek (szőlő, gyümölcsös).
 • <H6> Az eladó balatonvilágosi ingatlanok iránti kereslet elsősorban a vízparti, a panorámás ingatlanok felé fordul, de népszerűek a csendes, nyugodt helyen található vízpart közeli ingatlanok is. A legtöbb ingatlan mégis a nyaralókból van. Balatonvilágos balatoni nyaralóhely, nyaralóközség.
 • <H6> Nyaralók találhatók Balatonaligán a Felszabadulás úton és a mellékutcáiban, mely hétvégi házas övezetről lakóövezetre változott. Ennek oka, hogy a fővárosból és Pest megyéből egyre többen, állandó jelleggel ideköltöznek és itt laknak. A képen, egy balatonvilágosi naplemente látszik.
 • <H6>  
 • <H6> Balatonvilágoson, a másik jellegzetes hétvégi házas övezet a Kosztolányi Dezső utca és mellékutcái. Ezeknél az ingatlan típusoknál az árak is magasabbak. A nyaralóépületek javarésze kis telekkel (300 – 400 m2) rendelkeznek, tömeges építésük 1961-től indult meg.
 • <H6> Az akkori helyi Tanács felismerte a nyaralóingatlanok iránti keresletet és az addig szántóföldként nyilvántartott területeket kiparcellázta. Így szűnt meg a Dávid-tanya, amit akkor még a buszmenetrend is megállóhelyként tartott nyilván. Így lett kiparcellázva az egykori vadcseresznyés is. Ez utóbbiból lett Balatonvilágos előkelő nyaralóövezete. A képek, a magas-partot ábrázolják, Balatonvilágoson.
 • <H6> A Balatont körülvevő kerékpárkörút áthalad Balatonvilágoson. Balatonvilágos egy része közvetlen a vízparton, míg Balatonvilágos nagyobb része a "magas parton" - kb. 70 - 80 méter magasságban a tó felszínétől helyezkedik el. A balatonvilágosi ingatlanok, a házak, lakások, nyaralók, üdülők is vagy a víz mellett, vagy a panorámás magas parton találhatók.
 • <H6> A balatonvilágosi ingatlantulajdonosok zöme, Budapest,Székesfehérvár, Győr és Magyarország keleti részéből, Budapest felől közlekedők közül kerül ki. A képen, a balatonvilágosi magas part látható.
 • <H6> A szocializmus idején gomba módra megszaporodó nyaralókat, balatoni villákat, gyakran vakolatdíszek ékesítették, úgy mint: "Megkoplalta-lak", "Ámbitus", "Mókus-Fészek", "Áldalak", "Zsuzsanna-villa", "Vár-lak", "Imád-lak", stb. Az eladó balatonvilágosi ingatlanok hirdetésére szakosodott honlapon, eladó ingatlan (ház, lakás, nyaraló, üdülő, telek) közvetítési lehetőséget kínálok tulajdonosoknak, Balatonvilágoson, Balatonaligán, illetve Balatonvilágos környékén. Minél több helyen hirdeti Ön eladó ingatlanát, annál nagyobb az eladás esélye. A képek, egy kényelmes, igényes lakóház, egy-egy részletét ábrázolják Balatonvilágoson.
 • <H6> Az eladó balatonvilágosi ingatlanok honlap, reklámoktól mentes, nagy képes, részletes adatokat közlő hirdetései, igazi felhasználói élményt kívánnak nyújtani az érdeklődőknek. Az Ön érdeke is azt kívánja, hogy minél több internetes felületen hirdesse eladó ingatlanát. A képeken, egy-egy balatonvilágosi vízparti ingatlan, nyaraló, panzió látható, saját stéggel.
 • <H6> Tudomásom szerint, a honlapon szereplő eladó balatonvilágosi ingatlanok hirdetéseiben, minden információ hiteles és naprakész. A képeken, a volt balatonaligai MSZMP pártüdülő, Club Aliga Szálloda és Üdülőközpont strandja, hajóállomás és vitorláskikötője, valamint a Kádár sziget látszik.
 • <H6> Balatonvilágos üdülőközség, az ide látogatók többsége pihenni, fürdeni, nyaralni jön. Balatonvilágos 2921 hektáron fekszik. Balatonvilágos lakosainak száma: 1158 fő. Balatonvilágos lakásainak száma: 612. Az eladó balatonvilágosi ingatlanok közvetítéséhez hívja Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonon!
Képek
Közepes fontosság
Az elemző összesen 18 képet talált az oldalon.

Hibátlan! Nincs hiányzó helyettesítő szöveg (alternative text) a képeknél.

A kép helyetessítő szöveg része azért fontos információ a keresőrobotok számára, hogy jobban megértsék a képek tartalmát, továbbá plusz szöveges részt biztosítanak a weboldalnak.
Szöveg / HTML arány
Magas fontosság
Arány: 31%

Hibátlan! Az oldal szöveg / HTML aránya megfelelő.

Az oldalon található szöveg / HTML arány 25% és 70% között van.
Flash tartalom
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző nem talált Flash tartalmat az oldalon.

A Flash tartalmat nem tudják teljesen értelmezni a keresőrobotok, így értékes tartalmat veszít a weboldal, és a találati listákon is hátrébb végezhet egy teljesen Flash tartalmú oldal.
Beágyazott keret
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző nem talált beágyazott keretet az oldalon.

A beágyazott keretet a keresőrobotok nem tudják szorosan az oldalhoz kötni. A közösségi modulok beágyazott kereteit egyes keresőrobotok nem tekintik szigorúan hibának.
Email cím SPAM veszély
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző nem talált szövegként megadott email címet az oldalon.

A szövegként megadott email cím könnyen elérhető a SPAM robotok számára, ezért célszerű ezt a megoldást elkerülni.
Elavult HTML tagok
Közepes fontosság
Hibátlan! Az elemző nem talált elavult HTML tagokat az oldalon.

Célszerű ezeket modernebbre cserélni vagy stíluslapból lekérni, mivel a technológiák folyamatosan fejlődnek, így elképzelhető, hogy az adott HTML kód nem lesz többé támogatott bizonyos eszközökön vagy felületeken. Az elavult HTML kódok hibákat okozhatnak a használatban és a megjelenítésben.
Google PageRank Nincs adat. A Google PageRank 2016. március 7.-től hivatalosan megszűnt.
Alexa Rank Nincs elérhető helyezés adat.

Vannak még hibák?

További 8 SEO elemzés eredményének feloldása ingyenes bejelentkezéssel.

  Tartalmi linkek

 • Link minőség
 • Aláhúzásjelet tartalmazó URL
 • Oldal linkek

  Tartalmi szavak

 • Szófelhő
 • Relevancia

Mobil eszközök

+   Mobile and tablet preview

 • Mobil előnézet
 • Táblagép előnézet

  Mobil használhatóság

 • Apple ikon
 • Mobilbarát (Meta Viewport Tag alapján)
 • Nincs Flash tartalom

Tulajdonságok

  Használhatóság

 • URL minőség
 • URL IP cím (Internet Protocol)
 • URL átirányítás
 • Favicon (favorites icon)
 • Nyomtatóbarát stíluslap
 • Oldaltérkép
 • Robots.txt fájl
 • Analitika kód

  Dokumentum tulajdonságai

 • Dokumentum típusa
 • Karakterkódolás
 • Oldal nyelve
 • W3C érvényesség

  Dokumentum sebessége

 • Egymásba ágyazott táblák
 • Kódba ágyazott stílus (inline style)
 • Stíluslapok száma
 • JavaScript-ek száma
 • Gzip tömörítés (Gzip compression)

Közösség

  Közösségi megosztások száma

 • Facebook megosztás
 • Facebook kedvelés
 • Facebook hozzászólás
 • Twitter
 • Google+
 • LinkedIn
 • StumbleUpon