SEOBOT - Free Search Engine Optimization and SEO Analysis seobot, free, search engine optimization, seo analysis SEOBOT can help quickly and easily by using the free Search Engine Optimization and SEO Analysis.

PREMIUM csomag megrendelése

Teljes keresőoptimalizálás: 219.990* Forint


Túljelentkezés miatt a PREMIUM csomag rendelése pillanatnyilag szünetel.

Szabad kapacitás esetén újra aktiválásra kerül a csomag.

Mi történik a megrendelés elküldése után?

Az optimalizálandó weboldal egy előzetes vizsgálaton esik át (teljesen ingyenes), hogy felmérjük a jelenlegi állapotát SEO szempontból. A vizsgálat eredménye általában 24-48 órán belül elkészül.

Amennyiben a kapott eredmény kedvező, és azt mutatja, hogy vállalni tudjuk a weboldal keresőoptimalizálását, akkor egy válasz e-mailben elküldjük a következő lépés részleteit a megrendelő felé. Ez a válasz e-mail fogja tartalmazni azokat az információkat, amikre szükség lesz a keresőoptimalizálási folyamat elvégzése során. Ekkor kérünk be különböző technikai adatokat a weboldallal, illetve a megrendelővel kapcsolatban, majd ezután kerül sor a tényleges megrendelés elküldésére is.

Amennyiben a kapott eredmény negatív, nem áll módunkban elvállalni a keresőoptimalizálást, így ebben az esetben tájékoztatjuk a megrendelőt a kedvezőtlen eredményről. Ilyen eset lehet az, amikor már eleve jó helyezést ér el az oldal egy adott keresőszóra, vagy szavakra, illetve a felületkialakítása is hibamentes. Természetesen ebben az esetben semmiféle megállapodás nem jön létre a megrendelővel, így az díjfizetésre sem kötelezhető.

Fontos tudni, hogy díjfizetés mindig csak érvényes megrendeléssel együtt van. SEO díjat előre egy összegben soha nem kérünk be, ezért csak a meghatározott ütemterv mértékében van kifizetés. * A fent jelzett ár a kedvezmények nélküli maximális összeg.

Kérdés merült fel a csomaggal kapcsolatban? Megválaszoljuk a kapcsolat oldalon keresztül!

Mit tartalmaz a PREMIUM csomag?

 • • SEOBOT által jelzett hibák javítása
  Minden SEOBOT által jelzett, és általunk elvégezhető SEO hiba javítása.
 • • Keresőoptimalizálás 4-6 hónap alatt
  Minimum négy, maximum hat hónap alatt egy teljes keresőoptimalizálást kap a megrendelt weboldal. Fontos tudni, hogy ez az idő az érvényes megrendeléstől kezdődik. A teljes SEO nem csak kódszinten fogja érinteni az oldalt, hanem kiterjed a felületkialakításra, képekre és egyéb vizuális elemek optimalizálására is. Érinti a webergonómiát, aloldal rendszerek kialakítását, illetve optimalizálva lesz az oldal a megrendelő által meghatározott fontosabb keresőszavakra. Ezek a keresőszavak lehetnek több tagú keresőszó párok is, és minimum 4, maximum 6 ilyen keresőszót fogunk kérni. A keresőoptimalizálás akkor éri el a célját, illetve a megbízás akkor ér véget, amikor az előre megadott keresőszavakból minimum kettőre tartósan az első tíz között végez az oldal négy héten át. A komplett keresőoptimalizálás elemeiről, és ütemtervéről a tényleges megrendelés alkalmával adunk részletes tájékoztatás.
 • • Havi SEO audit készítése PDF formátumban
  A folyamatos keresőoptimalizálás eredményének követhetősége a SEO audit segítségével lesz lehetséges, így az oldal alakulását heti rendszerességgel rögzítjük. Ezeket a kapott adatokat a megrendelő a megbízás végéig havi audit formályában fogja megkapni PDF formátumban. A SEO audit tartalmazni fogja a weboldal helyezését az előre megadott fontosabb keresőszavakra számmal és grafikonnal, illetve a weboldal látogatóinak és oldalletöltéseinek számát is, hogy pontosabb képet kaphasson a keresőoptimalizálás alakulásáról a megrendelő.
 • • Folyamatos e-mailes tanácsadás SEO témában
  Bármilyen SEO (keresőoptimalizálás) témával kapcsolatosan felmerülő kérdésben készséggel nyújtunk segítséget folyamatos e-mailes tanácsadás keretein belül a megbízás végéig.
 • • Folyamatos e-mailes tanácsadás webergonómia témában
  Bármilyen webergonómiával (felületkialakítás és használhatóság) kapcsolatosan felmerülő kérdésben készséggel nyújtunk segítséget folyamatos e-mailes tanácsadás keretein belül a megbízás végéig.
 • • Nem javítható hibák utáni levonás
  A nem javítható hibák szinte 100%-a a weboldal motorjának köszönhető, így a megrendelő nem tehet róla, és nem tud tenni ellene, vagy ha tud az általában külön költséggel jár. Ennek kompenzálására került bevezetésre ez a kedvezmény, így minden egyes általunk nem javítható hiba mínusz 1.000 forintot jelent, ami a végső árból kerül levonásra. Például, ha SEOBOT által jelzett hibák száma 8, de ebből csak 6 javítható, akkor 2.000 forint kerül levonásra a végösszegből, hiszen nem javítható hibaként fog jelentkezni kettő elem. Ha 3 SEO hiba nem javítható, akkor 3.000 forint kerül levonásra, stb.
 • • Regisztrációs kedvezmény
  Amennyiben regisztrált tagként történik a PREMIUM csomag megrendelése, úgy 4.000 forintot kedvezményként azonnal levonunk a végső árból. Ingyenes regisztráció.

Milyen eredmény várható?

A keresőrobotok könnyebben fogják azonosítani, és értelmezni a weboldal tartalmát, ami nagyban befolyásolhatja a rangsorolási rátát. Egy hibamentes és keresőoptimalizált weboldal előkelőbb helyen végezhet a találati listákon, mint az amelyik nem tesz eleget a webes szabványoknak, vagy a keresőrobotok szigorú szabályainak.

Manapság már több olyan fontos alapfeltételnek meg kell felelnie a weboldalaknak, amik nélkül nehéz felkerülni a találati listák első oldalára.

Ilyenek például:
 • • a weboldal névhez, vagy URL-hez szorosan illeszkedő releváns, és minőségi tartalom
 • • elegendő mennyiségű és arányú szöveges, illetve vizuális rész
 • • elegendő mennyiségű és minőségű belső, illetve külső link
 • • mobil eszközökön való hibátlan megjelenés, reszponzivitás
stb.

Tehát a SEO hibák javítása és a keresőoptimalizálás nagyban elősegítheti az oldal minél jobb helyezésének elérését, és ezáltal a sikeresebb működést.