SEO
paluska.hu | SEOBOT SEO Analyse

paluska.hu | SEOBOT SEO Analyse

paluska.hu

2020. október 12. 09:26

62 Punkte

Újraelemzés   Elemzés letöltése
Hibátlan
Figyelem
Hibás
Információ

SEOBOT punkte

SEOBOT - Kostenloses Suchmaschinenoptimierung und SEO Analyse

0 - 50 punkte

A SEO elemzés eredménye rossz, ami egy hibás keresőoptimalizálást vagy annak hiányos használatát jelenti.

Van még mit javítani!
seobot, kostenloses, suchmaschinenoptimierung, seo analyse

51 - 85 punkte

A SEO elemzés eredménye semleges, ami egy közepes keresőoptimalizálást vagy annak részleges használatát jelenti.
Alakul, már nem kell sok!
SEOBOT hilfe der schnell und einfach in der kostenloses Suchmaschinenoptimierung und SEO Analyse durchgeführt werden.

86 - 100 punkte

A SEO elemzés eredménye kiváló, ami egy hibátlan keresőoptimalizálást vagy annak helyes használatát jelenti.
Gratulálunk, szép munka!

  Találati lista előnézet

Pénzügyi tanácsadás és oktatás, pénzügyi tervkészítő ...
paluska.hu/Google
A pénzügyek területén nyújtunk információt, a pénzügyi tervkészítő sablonunk a kisvállalkozások számára, az önálló üzleti döntéseikhez ad segítséget ...
Pénzügyi tanácsadás és oktatás, pénzügyi tervkészítő ...
www.paluska.huBing
A pénzügyek területén nyújtunk információt, a pénzügyi tervkészítő sablonunk a kisvállalkozások számára, az önálló üzleti döntéseikhez ad segítséget ...
Pénzügyi tanácsadás és oktatás, pénzügyi tervkés...
paluska.huYahoo!
A pénzügyek területén nyújtunk információt, a pénzügyi tervkészítő sablonunk a kisvállalkozások számára, az önálló üzleti döntéseikhez ad segítséget ...

A találati lista előnézet eltérhet a tényleges találati lista tartalmától és stílusától.

Tartalomelemzés

  Meta tagok és tartalom

Oldal neve
Magas fontosság
Pénzügyi tanácsadás és oktatás, pénzügyi tervkészítő sablon
Hossz: 59 karakter
Hibátlan! Az oldal neve rész hossza megfelelő.

Az oldal neve rész 10 és 70 karakter között van. Az oldal neve rész fontos információ a keresőrobotok számára, és segíti a weboldal tartalmának egyszerűbb megértését.
Oldal leírása
Magas fontosság
A pénzügyek területén nyújtunk információt, a pénzügyi tervkészítő sablonunk a kisvállalkozások számára, az önálló üzleti döntéseikhez ad segítséget
Hossz: 148 karakter
Hibátlan! Az oldal leírása rész hossza megfelelő.

Az oldal leírása rész 70 és 160 karakter között van. Az oldal leírása rész fontos információ a keresőrobotok számára, és segíti - egy bővebb leírással - a weboldal tartalmának egyszerűbb megértését.
Oldal kulcsszavai
Nincs fontosság

Az elemző nem talált oldal kulcsszavai részt.

Az oldal kulcsszavai rész nem fontos információ a keresőrobotok számára, ezért nem veszik szigorúan figyelembe ezt a Meta tagot.

Alkalmazása esetén ki kell tölteni vagy el kell helyezni az oldal kulcsszavai részt a <head></head> rész közé az oldal forráskódjában. A helyes oldal kulcsszavai rész egyes szavait vesszővel kell elválasztani. Természetesen használhatunk két vagy több tagú kulcsszavakat is, ott elég egy szóköz a szavak közé. Maximum 10-15 kulcsszót célszerű használni.

Példa: <meta name="keywords" content="oldal, kulcsszavai, ide, akár több, taggal is" />
OG Meta tagok
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző talált OG Meta tagokat az oldalon.

Az OG Meta tagok használata megkönnyíti a keresőrobotok és a közösségi rendszerek számára azt, hogy megértsék a weboldal tartalmát, és képet vagy információkat kapjanak.
Tulajdonság Tartalom
title Pénzügyi, innovációs tanácsadás és oktatás
image http://www.paluska.hu/images/logo.png
Dublin Core vizsgálat
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző talált Dublin Core tagokat az oldalon.

A Dublin Core rész fontos információ a keresőrobotok számára, hogy még részletesebb képet kapjanak az alap Meta adatok megadásán kívül.
Heading tagok
Alacsony fontosság
<H1> <H2> <H3> <H4> <H5> <H6>
1 1 4 6 0 24
 • <H1> Tradícionális és modern megoldásokkal segítjük...
 • <H2> Pénzügyi tervkészítő sablon
 • <H3>
 • <H3> A pénzügyi terv...
 • <H3>
 • <H3> Pénzügyeit vagy gazdálkodását értintő problémák megoldása érdekében keressen bennünket bizalommal!
 • <H4> Pályázati hírek...
 • <H4> Finanszírozási aktualitások...
 • <H4> Gazdasági infografikonok...
 • <H4> Linkajánló...
 • <H4> KKV marketing...
 • <H4> Cselekvésünk felelőssége......
 • <H6> A pénzügyi terv fogalma: A pénzügyi terv olyan számszaki adatsorok időrendben történő bemutatása, amelyben vállalkozási ötletünk és tetteink gazdasági megvalósulását fogalmazzuk meg, vagy a múlt gazdálkodási eredményeire alapozva, jelenbeli tények értékelve és azokat előrevetítve; vagy csak a jövőben vetett hitünk és elképzelésünk és bizalmunk alapján. A pénzügyi tervben természetesen jövőbeli eredményességi paraméterekről kívánunk meggyőződni, illetve meggyőzni másokat (hitelintézet, befektető, pályázati bíráló,…) és az ahhoz vezető út teendőit kívánjuk meghatározni, hogy mit is kell ehhez megtennünk fejlesztési, likviditási, kockázatkezelési, adózási és vállalat-vezetési szinteken. Ennek megfelelően a pénzügyi tervnek kellően reálisnak kell lennie ahhoz, hogy a befektetési tőkét (legyen az szellemi, vagy materiális) a lehető legjobban tudjuk hasznosítani. Ezért lépésről-lépésre fel kell tárni a jövőbeli tetteink, döntéseink pénzügyi következményeit, amelyek természetesen számokban meg is jelennek. Természetesen a jó tervezés nem áll le az indítás után, mivel az elkésztett tervünket folyamatosan kell hozzáigazítani a terveink változásához, a környezeti paraméterekhez és az esetlegesen újonnan felmerül kockázatokhoz.A pénzügyi tervezés során egy szimulációt tudunk megvalósítani, ahol az ötleteink, mint megjelenő változtatható paraméterek alapján, modellezhetjük jövőbeli pozícióinkat: jövőbeli tényleges pénzügyi kiadásainkat, számviteli és pénzügyi bevételeinket, államháztartással kapcsolatos elszámolásainkat és természetesen saját és vállalkozási jövőbeli anyagi lehetőségünket. Amikor lépésről-lépésre tervezünk, természetesen minden fázisban fel kell mérni a kockázatokat is (a külső és a belső tényezőket) és az azok elleni védekezés lehetséges módozatait és költségeit. Tisztán kell látni, hogy ezek a feladatok nem háríthatók maradéktalanul át másra, hiszen csak ÖN, mint vállalkozási vezető, ötletgazda képes az elveket alapjaiban rögzíteni! A szimuláció és/vagy optimalizálás az már kiadható feladat, de a végső döntéshozatal már szintén nem!
 • <H6> A pénzügyi tervezés általános lépései:
 • <H6> Hogyan tervezzünk, ha induló a projekt? A gond, hogy induló programoknál nincs múlt és jelen, amelyre alapozni és hivatkozni lehet, csapán elméleti és hitbeli paramétereket terjeszthetünk elő. Itt nincs más lehetőségünk, mint vagy alternatív (hasonló) vállalkozások paramétereit kezdjük elemezni és azok tapasztalatán lépünk és tervezünk tovább, vagy minden folyamatot még jobban, elemei részeire bontva kezdjük el először elménkben, majd számokkal megfogalmazva is modellezni az elképzelést és a megvalósítást. Természetesen ilyen körülmények között a jövőbeli tereink bizonytalansága jelentős, ezért folyamatosan kell a terv-tény teljesülést ellenőrizni, és talán sokkal hamarabb kell beavatkozni a jövőbeli stratégiai célok teljesülése érdekében. Mindenképp más a gondolkodást igényel egy nagyratörő terveket megfogalmazó, sok innovatív elemet felvonultató (start-up) program megtervezése és természetesen más egy hagyományos folyamatokat átvevő és azokat új módon alkalmazó, átlagtevékenységek modellezése. De legyen az bármilyen mindenképp meg kell tudni fogalmazni egyediségünket, értékbeli különbözőségünket másoktól és pontos jövőképünket, hogy hova akarunk eljutni.
 • <H6>  
 • <H6> Mire jó az elkészített és állandóan aktualizált pénzügyi terv:
 • <H6> Melyek a pénzügyi terv tartalmi összetevői? A pénzügyi terv részei az alábbiak:
 • <H6>  
 • <H6> Előző időszak gazdálkodásának bemutatása: A múlttól nem vonatkoztathatunk el, mivel meghatározza jelen gazdálkodási jellemzőnket, és a jövő meghatározó számait. Ezért mind magunk, mind a hitelezők és befektetők előtt érdemes részletesen bemutatni a múlt gazdálkodási számai, ezen időszakokra jellemző mutatószámokat.
 • <H6>  
 • <H6> Beruházási, fejlesztési terv: Meg kell határozni, hogy Pl. milyen ingatlanokkal, gépekkel, berendezésekkel és felszerelésekkel kell rendelkeznünk (tulajdonolni vagy használni) ez mennyibe kerül, ezek finanszírozása milyen feltételű, és mennyi ideig tudjuk ezeket használni, mikor szükséges a cseréjük, vagy felújításuk illetve karbantartásuk. Ezek mellett a jelenleg is meglévő eszközök és a fejlesztés együttes értékei alapján számolhatjuk az éves amortizációs értékeket (az eszközök avulása alapján számított elszámolható értékcsökkenés költségelemeket). Természetesen a megvalósítandó projektnél meg kell határozni, hogy mekkora anyagi erőforrással tud hozzájárulni a vállalkozás, annak tulajdonosai és mennyi idegen forrásbevonást kell megvalósítanunk – mennyi hitel kell igényelnünk, mekkora mértékig kell pl. kockázati tőkét bevonni, stb…
 • <H6>  
 • <H6> Hitel, vagy egyéb források: Megmutatja, hogy vállalkozásunkat hitelből, vagy milyen egyéb forrásból kívánjuk finanszírozni, és ezeket hogyan, milyen ütemezésben kell visszafizetni, részletezve a kamatot, és a tőkét. Egyéb források lehetnek kockázati tőke, tagi kölcsön (a vállalkozás tulajdonosi köréből magánszemélyként a cég számára adott kölcsön), visszatérítendő támogatás. Ezen kötelezettségek összességét nevezzük adósságszolgálati rátának, amellyel egy meghatározott időszakban (általában egy év) a hitelintézetek és vagy pénzügyi vállalkozások felé fogunk tartozni!
 • <H6>  
 • <H6> Bevételek és egyéb jövedelmek: Itt számolhatunk azzal, hogy termékeinket, vagy szolgáltatásainkat mekkora mennyiségben, ill. milyen áron kívánjuk értékesíteni.
 • <H6>  
 • <H6> Költségek és egyéb ráfordítások: Ebben a fejezetben részletezzük, hogy a vállalkozás indítása, és működtetése, milyen egyszeri, és folyamatos költségekkel jár, mik az állandó, és változó költségek, amikkel számolnunk kell. Mik lehetnek ezek a költségek? Kezdeti beruházás költségei, ingatlan, jármű, egyéb gép, vagy berendezés, árukészlet, munkabérek, azok járulékai, egyéb adók, biztosítási, könyvelési díjak, stb. A pénzügyi terv készítésének ez az egyik leglényegesebb része, nagyon fontos, hogy próbáljunk meg összeszedni minden olyan várható költséget, amivel számolni kell.
 • <H6>  
 • <H6> Fedezeti pont, határpontok és beavatkozási küszöbök Ezek a számított paraméterek megmutatják, hogy az értékesítés mekkora volumen esetén fedezi éppen a felmerülő költségeket (fix és változó), tehát ez az a pont, ami alatt a vállalkozás veszteséges, felette nyereséges. Különbséget kell tenni számviteli és pénzügyi fedezeti pont között, amely elemzés során a pénz időérték számítás szabályait kell alkalmazni.
 • <H6>  
 • <H6> Pénzforgalmi terv, Cash-Flow: A pénzforgalmi terv a vállalkozás pénzáramlásának, állományváltozásának figyelemmel kísérése egy adott időszakon belül, a pénzeszközök képződésének és felhasználásának folyamatáról, a vállalkozás likviditásának alakulásáról tájékoztat. Látható belőle, hogy egy adott pillanatban a vállalkozásnak mennyi pénze van, azt, hogy adott időszakon belül mennyi pénzt költhet el, úgy, hogy ne veszélyeztesse a cég biztonságos működését.
 • <H6>  
 • <H6> Mérleg és eredmény-kimutatás: A mérleg egy adott időpontra, fordulónapra vetítve megmutatja, hogy milyen elemekből áll a vállalkozás vagyona (melyek a vállalkozás eszközei), és ennek a vagyonnak melyek a finanszírozási forrásai (források). Melyek a megszámolható anyagi javaink (eszközök) és ezeket ki finanszírozta (mi avagy idegen partnerek). Az eredmény-kimutatás megmutatja, hogy milyen mértékben eredményes gazdálkodásunk (nyereség / veszteség), tartalmazza az értékesítés nettó árbevételét, az egyéb bevételeket, a különféle költségeket, ráfordításokat, értékcsökkenéseket, a pénzügyi műveletek bevételeit és kiadásait, az üzleti tevékenység és pénzügyi műveletek eredményeit, valamint az államháztartással kapcsolatos elszámolásainkat, és saját és vállalkozási anyagi javainknak a bővülési lehetőségét.
 • <H6>  
 • <H6> Hogyan készíthető el a pénzügyi terv? A pénzügyi terv elkészítése során elengedhetetlen a tervező alapossága. Időt kell szánni ahhoz, hogy a fejünkben megfogalmazott dolgokat idősoros számokká tudjuk alakítani, és természetesen ahhoz is, hogy össze tudjunk gyűjteni minden várható és felmerülhető költséget és kiadást. Mérjük fel, hogy ezek mikor, milyen ütemezésben esedékesek, ténylegesen mikor kell őket megfizetni. Ha minden adat rendelkezésünkre áll, akkor tudunk elkezdeni számolni.A tervezéshez mindenképp rendeljük megjegyzéseket, egyrészt hogy tudjuk melyek voltak kiinduló feltételezéseink és környezeti paraméterek, hiszen később csak ezek alapján tudjuk később elemezni a terv-tény teljesülést, és tudjuk igazolni, vagy cáfolni elméleti okfejtésünk megvalósulási eredményét.
Képek
Közepes fontosság
Az elemző összesen 29 képet talált az oldalon.

Hibátlan! Nincs hiányzó helyettesítő szöveg (alternative text) a képeknél.

A kép helyetessítő szöveg része azért fontos információ a keresőrobotok számára, hogy jobban megértsék a képek tartalmát, továbbá plusz szöveges részt biztosítanak a weboldalnak.
Szöveg / HTML arány
Magas fontosság
Arány: 0%

Hibás! Az oldal szöveg / HTML aránya nem megfelelő.

Az oldalon található szöveg / HTML arány alacsonyabb mint 15%, ami azt jelenti, hogy az oldalnak több szöveges részre van szüksége vagy csökkenteni kell a HTML arányt.
Flash tartalom
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző nem talált Flash tartalmat az oldalon.

A Flash tartalmat nem tudják teljesen értelmezni a keresőrobotok, így értékes tartalmat veszít a weboldal, és a találati listákon is hátrébb végezhet egy teljesen Flash tartalmú oldal.
Beágyazott keret
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző nem talált beágyazott keretet az oldalon.

A beágyazott keretet a keresőrobotok nem tudják szorosan az oldalhoz kötni. A közösségi modulok beágyazott kereteit egyes keresőrobotok nem tekintik szigorúan hibának.
Email cím SPAM veszély
Alacsony fontosság
Hibás! Az elemző talált szövegként megadott email címet az oldalon.

A szövegként megadott email cím könnyen elérhető a SPAM robotok számára, ezért célszerű ezt a megoldást elkerülni.

Használjunk kapcsolati űrlapot, képet vagy email megjelenítés védelmet helyette.

Példa: Megerősítő kód (captcha code) megadásával jeleníthető meg az email cím.
Elavult HTML tagok
Közepes fontosság
Hibás! Az elemző talált elavult HTML tagokat az oldalon.

Célszerű ezeket modernebbre cserélni vagy stíluslapból lekérni, mivel a technológiák folyamatosan fejlődnek, így elképzelhető, hogy az adott HTML kód nem lesz többé támogatott bizonyos eszközökön vagy felületeken. Az elavult HTML kódok hibákat okozhatnak a használatban és a megjelenítésben.
Elavult tag Előfordulás (darab)
<u> 10
Google PageRank Nincs adat. A Google PageRank 2016. március 7.-től hivatalosan megszűnt.
Alexa Rank Nincs elérhető helyezés adat.

Vannak még hibák?

További 8 SEO elemzés eredményének feloldása ingyenes bejelentkezéssel.

  Tartalmi linkek

 • Link minőség
 • Aláhúzásjelet tartalmazó URL
 • Oldal linkek

  Tartalmi szavak

 • Szófelhő
 • Relevancia

Mobil eszközök

+   Mobil és táblagép előnézet

 • Mobil előnézet
 • Táblagép előnézet

  Mobil használhatóság

 • Apple ikon
 • Mobilbarát (Meta Viewport Tag alapján)
 • Nincs Flash tartalom

Tulajdonságok

  Használhatóság

 • URL minőség
 • URL IP cím (Internet Protocol)
 • URL átirányítás
 • Favicon (favorites icon)
 • Nyomtatóbarát stíluslap
 • Oldaltérkép
 • Robots.txt fájl
 • Analitika kód

  Dokumentum tulajdonságai

 • Dokumentum típusa
 • Karakterkódolás
 • Oldal nyelve
 • W3C érvényesség

  Dokumentum sebessége

 • Egymásba ágyazott táblák
 • Kódba ágyazott stílus (inline style)
 • Stíluslapok száma
 • JavaScript-ek száma
 • Gzip tömörítés (Gzip compression)

Közösség

  Közösségi megosztások száma

 • Facebook megosztás
 • Facebook kedvelés
 • Facebook hozzászólás
 • Twitter
 • Google+
 • LinkedIn
 • StumbleUpon