SEO
marketingmegoldasok.hu | SEOBOT SEO Analyse

marketingmegoldasok.hu | SEOBOT SEO Analyse

marketingmegoldasok.hu

2020. január 09. 06:05

44 Punkte

Újraelemzés   Elemzés letöltése
Hibátlan
Figyelem
Hibás
Információ

SEOBOT punkte

SEOBOT - Kostenloses Suchmaschinenoptimierung und SEO Analyse

0 - 50 punkte

A SEO elemzés eredménye rossz, ami egy hibás keresőoptimalizálást vagy annak hiányos használatát jelenti.

Van még mit javítani!
seobot, kostenloses, suchmaschinenoptimierung, seo analyse

51 - 85 punkte

A SEO elemzés eredménye semleges, ami egy közepes keresőoptimalizálást vagy annak részleges használatát jelenti.
Alakul, már nem kell sok!
SEOBOT hilfe der schnell und einfach in der kostenloses Suchmaschinenoptimierung und SEO Analyse durchgeführt werden.

86 - 100 punkte

A SEO elemzés eredménye kiváló, ami egy hibátlan keresőoptimalizálást vagy annak helyes használatát jelenti.
Gratulálunk, szép munka!

  Találati lista előnézet

Internet Marketing Stratégia - by Marketing MEGOLDÁSO ...
marketingmegoldasok.hu/Google
Internet Marketing MEGOLDÁSOK - Marketing stratégia kis és középvállalkozóknak. Cikkeink a jelenleg használt leghatékonyabb Internet marketing módszer ...
Internet Marketing Stratégia - by Marketing MEGOLDÁSO ...
www.marketingmegoldasok.huBing
Internet Marketing MEGOLDÁSOK - Marketing stratégia kis és középvállalkozóknak. Cikkeink a jelenleg használt leghatékonyabb Internet marketing módszer ...
Internet Marketing Stratégia - by Marketing MEGO...
marketingmegoldasok.huYahoo!
Internet Marketing MEGOLDÁSOK - Marketing stratégia kis és középvállalkozóknak. Cikkeink a jelenleg használt leghatékonyabb Internet marketing módszer ...

A találati lista előnézet eltérhet a tényleges találati lista tartalmától és stílusától.

Tartalomelemzés

  Meta tagok és tartalom

Oldal neve
Magas fontosság
Internet Marketing Stratégia - by Marketing MEGOLDÁSOK - Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre. Marketing megoldások és értékesítési technikák egyéni-, kis- és középvállalkozások számára. Cikkek, leírások és közérthető magyarázatok az Internet Marketing leghatékonyabb módszereiről.
Hossz: 297 karakter
Figyelem! Az oldal neve rész hossza nem megfelelő.

Az ideális oldal neve rész 10 és 70 karakter között van. Az oldal neve rész fontos információ a keresőrobotok számára, és segíti a weboldal tartalmának egyszerűbb megértését.
Oldal leírása
Magas fontosság
Internet Marketing MEGOLDÁSOK - Marketing stratégia kis és középvállalkozóknak. Cikkeink a jelenleg használt leghatékonyabb Internet marketing módszereket tanítják közérthető egyszerűséggel. További marketing megoldások: Internet marketing cikkek, DÍJTALAN marketing tanácsadás és konzultáció, automatizálás és hatékony kivitelezés.
Hossz: 332 karakter
Figyelem! Az oldal leírása rész hossza nem megfelelő.

Az ideális oldal leírása rész 70 és 160 karakter között van. Az oldal leírása rész fontos információ a keresőrobotok számára, és segíti - egy bővebb leírással - a weboldal tartalmának egyszerűbb megértését.
Oldal kulcsszavai
Nincs fontosság
Internet marketing, marketing megoldások, marketing stratégia, markering, üzleti terv készítés, cikkek, marketing stratégia, online reklám, maketing, marketing megoldások, marketing terv, online marketing, tanácsadás, Internet marketing tanácsadás, weboldal tervezés, Internet kereskedelem, online kereskedelem, online hirdetés, internetes reklám, online reklám, vállalati stratégia, üzletiterv, kommunikációs stratégia, e-business, e-kereskedelem, weblap, weblapszerkesztés, honlap, honlapszerkesztés, oktatás, képzés, tanácsadás, e-commerce, webszerkesztés, weblapszerkesztés, honlap készítés, grafika, üzleti terv
Az elemző talált oldal kulcsszavai részt.

Az oldal kulcsszavai rész nem fontos információ a keresőrobotok számára, ezért nem veszik szigorúan figyelembe ezt a Meta tagot.

Alkalmazása esetén a helyes oldal kulcsszavai rész egyes szavait vesszővel kell elválasztani. Természetesen használhatunk két vagy több tagú kulcsszavakat is, ott elég egy szóköz a szavak közé. Maximum 10-15 kulcsszót célszerű használni.

Példa: oldal, kulcsszavai, ide, akár több, taggal is
OG Meta tagok
Alacsony fontosság
Hibás! Az elemző nem talált OG Meta tagokat az oldalon.

Az OG Meta tagok használata megkönnyíti a keresőrobotok és a közösségi rendszerek számára azt, hogy megértsék a weboldal tartalmát, és képet vagy információkat kapjanak.

Ki kell tölteni vagy el kell helyezni az OG Meta tagok részt a <head></head> rész közé az oldal forráskódjában.

Példa: <meta property="og:title" content="Oldal neve ide" />
<meta property="og:description" content="Oldal leírása ide" />
<meta property="og:url" content="http://pelda-domain.hu" />
<meta property="og:image" content="http://pelda-domain.hu/pelda-kep.png" />
Dublin Core vizsgálat
Alacsony fontosság
Hibás! Az elemző nem talált Dublin Core tagokat az oldalon.

A Dublin Core rész fontos információ a keresőrobotok számára, hogy még részletesebb képet kapjanak az alap Meta adatok megadásán kívül.

Ki kell tölteni vagy el kell helyezni a Dublin Core tagok részt a <head></head> rész közé az oldal forráskódjában.

Példa: <meta name="dc.publisher" content="http://pelda-domain.hu" />
<meta name="dc.language" content="hu" />
<meta name="dc.title" content="Oldal neve ide" />
<meta name="dc.description" content="Oldal leírása ide" />
Heading tagok
Alacsony fontosság
<H1> <H2> <H3> <H4> <H5> <H6>
0 1 0 0 0 0
 • <H2> ...és azt is tudja, hogy Ön most hányadiknál tart? Tudja hány, hosszú éveket és súlyos milliókat felemésztő zsákutcába kellett már eddig is bemennie? Miközben a támogatásunkat egy folyamatosan bővülő, szinte feldolgozhatatlan mennyiségű és mélységű tudás és tanácsadó bázis jelenti, ahol a nagy stratégiai kérdésektől egészen a szoftverhasználat "kattints ide és..." szintjéig igyekszünk lefedni az Ön igényeit, tudjuk azt is hogy, ha mindössze ennyit tennénk az nem volna elég... Éppen ezért arra az alapra építve, amit a LIGHT előfizetés a képzés és támogatás szintjén biztosít a Profi(t) Képző Program a STANDARD előfizetéssel egy teljes mentori rendszerré bővül ki. 100 vállalkozóból 98 vállalkozói magányban él és a sikere szempontjából leginkább kritikus döntésekkel egyes egyedül kell hogy szembenézzen. A legegyszerűbb kiutat ebből a egy megfelelő mentor jelentené. A legtöbben azonban sohasem találnak ilyen mentort! A mentor egy állandó tanácsadó aki újra meg újra segítségére van az előrelépésben. Egy megfelelő mentorral Önnek többé NEM kell zsákutcákba begyalogolnia! Ezt a mentorolást egyedi villámkonzultációk, csoportos konzultációk és közös műhelygyakorlatok hetente váltott rendszerében valósítjuk meg ahol az álmai megszületésétől egészen a teljes sikerig elkísérhetjük az Ön vállalkozói karrierjét! A Villámkonzultációk kéthetente felváltva Schlingloff Sándorral és Csepregi Balázzsal kerülnek megrendezésre, ahol gyakorlatilag 15-20 percre az osztatlan figyelmünket Önnek szenteljük. Balázs és én magam is néhány perc alatt annyi - nem ritkán zseniális - tanácsot, kreatív ötletet, akár komplett üzlet koncepciót mutatunk Önnek, hogy hónapokba fog telni akár csak egy részét is megvalósítani. Ezeknek a konzultációknak, minden mondata regényeket beszél, éppen ezért olyan nagy érték, hogy mind a csoportos, mind a villámkonzultációk teljes anyaga kategorizálva bekerül a tudástárba is. Csak ez az egy elem tízszeresét éri annak, amit az egészért programért kérünk! Tehát csak úgy mint a II. a III. fázisnak is állandó és szinte nélkülözhetetlen része a támogató programunk STANDARD előfizetése.   Profi(t) Képző Standard Előfizetés Egyetem + Mentoring - A Light csomag teljes tartalma - Csoportos konzultáció (kéthetente) - Villámkonzultáció (kéthetente) - A saját konzultációjának vágatlan hangfelvétele - Kérdésfeltevés és témajavaslat - Szavazás a feltett kérdésekre és témajavaslatokra Havidíj 23.000 Ft helyett 40%-os folyamatossági kedvezménnyel:   13.800.- +áfa/hó teljes infó / standard csomag / megrendelés
Képek
Közepes fontosság
Az elemző összesen 14 képet talált az oldalon.

Hibás! 14 helyettesítő szöveg (alternative text) üres vagy hiányzik.

A kép helyetessítő szöveg része azért fontos információ a keresőrobotok számára, hogy jobban megértsék a képek tartalmát, továbbá plusz szöveges részt biztosítanak a weboldalnak.

Példa: <img src="pelda-kep.png" alt="Helyettesítő szöveg ide" />
Szöveg / HTML arány
Magas fontosság
Arány: 50%

Hibátlan! Az oldal szöveg / HTML aránya megfelelő.

Az oldalon található szöveg / HTML arány 25% és 70% között van.
Flash tartalom
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző nem talált Flash tartalmat az oldalon.

A Flash tartalmat nem tudják teljesen értelmezni a keresőrobotok, így értékes tartalmat veszít a weboldal, és a találati listákon is hátrébb végezhet egy teljesen Flash tartalmú oldal.
Beágyazott keret
Alacsony fontosság
Hibátlan! Az elemző nem talált beágyazott keretet az oldalon.

A beágyazott keretet a keresőrobotok nem tudják szorosan az oldalhoz kötni. A közösségi modulok beágyazott kereteit egyes keresőrobotok nem tekintik szigorúan hibának.
Email cím SPAM veszély
Alacsony fontosság
Hibás! Az elemző talált szövegként megadott email címet az oldalon.

A szövegként megadott email cím könnyen elérhető a SPAM robotok számára, ezért célszerű ezt a megoldást elkerülni.

Használjunk kapcsolati űrlapot, képet vagy email megjelenítés védelmet helyette.

Példa: Megerősítő kód (captcha code) megadásával jeleníthető meg az email cím.
Elavult HTML tagok
Közepes fontosság
Hibás! Az elemző talált elavult HTML tagokat az oldalon.

Célszerű ezeket modernebbre cserélni vagy stíluslapból lekérni, mivel a technológiák folyamatosan fejlődnek, így elképzelhető, hogy az adott HTML kód nem lesz többé támogatott bizonyos eszközökön vagy felületeken. Az elavult HTML kódok hibákat okozhatnak a használatban és a megjelenítésben.
Elavult tag Előfordulás (darab)
<u> 20
<U> 5
Google PageRank Nincs adat. A Google PageRank 2016. március 7.-től hivatalosan megszűnt.
Alexa Rank Nincs elérhető helyezés adat.

Vannak még hibák?

További 8 SEO elemzés eredményének feloldása ingyenes bejelentkezéssel.

  Tartalmi linkek

 • Link minőség
 • Aláhúzásjelet tartalmazó URL
 • Oldal linkek

  Tartalmi szavak

 • Szófelhő
 • Relevancia

Mobil eszközök

+   Mobil és táblagép előnézet

 • Mobil előnézet
 • Táblagép előnézet

  Mobil használhatóság

 • Apple ikon
 • Mobilbarát (Meta Viewport Tag alapján)
 • Nincs Flash tartalom

Tulajdonságok

  Használhatóság

 • URL minőség
 • URL IP cím (Internet Protocol)
 • URL átirányítás
 • Favicon (favorites icon)
 • Nyomtatóbarát stíluslap
 • Oldaltérkép
 • Robots.txt fájl
 • Analitika kód

  Dokumentum tulajdonságai

 • Dokumentum típusa
 • Karakterkódolás
 • Oldal nyelve
 • W3C érvényesség

  Dokumentum sebessége

 • Egymásba ágyazott táblák
 • Kódba ágyazott stílus (inline style)
 • Stíluslapok száma
 • JavaScript-ek száma
 • Gzip tömörítés (Gzip compression)

Közösség

  Közösségi megosztások száma

 • Facebook megosztás
 • Facebook kedvelés
 • Facebook hozzászólás
 • Twitter
 • Google+
 • LinkedIn
 • StumbleUpon