SEOBOT Blog und System Updates

System Update

2016. január

SEOBOT elemzési csomagok

Egy új fejlesztés került beépítésre. Mostantól megrendelhető mind a két új szolgáltatásunk. Az ADVANCED csomag segítségével SEOBOT által jelzett hibák kerülnek javításra. A PREMIUM csomag pedig a hibajavításokon felül, egy teljes keresőoptimalizálást is tartalmaz a sikeresebb cél elérésének érdekében. További részletek.

System Update

2015. december

SEO elemzés oldal

A SEO elemzés oldalon két új fejlesztés került beépítésre. Az egyik egy bal navigációs menü, ami az elemzési blokkok egyszerűbb elérését segíti. A másik pedig egy indikátor jelző, ami segít megmutatni, hogy az adott elemzési pont mennyire fontos a SEO elemzés során.

System Update

2015. november

Mobil eszközök

Egy új elemzési pont került beépítésre, így ezentúl a weboldal mobil és táblagép előnézete is egy kattintással elemezhető lesz.

Bejelentkezés

Elkészült a regisztrációs rendszer, így a Meta tagok és tartalom blokkon kívüli rész megtekintéséhez ingyenes bejelentkezés szükséges.

System Update

2015. október

Tulajdonságok

Négy új elemzési pont került beépítésre, így ezentúl az URL IP cím, URL átirányítás, Favicon és az Analitika kód is egy kattintással elemezhető lesz.

System Update

2015. szeptember

Tartalomelemzés

Két új elemzési pont került beépítésre, így ezentúl a Google PageRank, és az Alexa Rank is egy kattintással elemezhető lesz.

Blog

2015. augusztus

SEOBOT elindult!

Segítségével több mint 50 SEO elemzési pont vizsgálható, kevesebb mint 10 másodperc alatt ingyen. Megmutatom a weboldal gyenge pontjait! Most kiderül, hogy mik az alapvető keresőoptimalizálási hibák a weboldalon.

A ponthatárok alapján három csoportba sorolhatóak az oldalak:

0 - 50 pont
A SEO elemzés eredménye rossz, ami egy hibás keresőoptimalizálást vagy annak hiányos használatát jelenti. Van még mit javítani!

51 - 85 pont
A SEO elemzés eredménye semleges, ami egy közepes keresőoptimalizálást vagy annak részleges használatát jelenti. Alakul, már nem kell sok!

86 - 100 pont
A SEO elemzés eredménye kiváló, ami egy hibátlan keresőoptimalizálást vagy annak helyes használatát jelenti. Gratulálunk, szép munka!

Az elsődleges cél, hogy keresőoptimalizálás segítségével a weboldal elérje a zöld sávot.

SEOBOT elemzési pontok:

• Találati lista előnézet
• Meta tagok és tartalom
• Tartalmi linkek
• Tartalmi szavak
• Mobil és táblagép előnézet
• Mobil használhatóság
• Használhatóság
• Dokumentum tulajdonságai
• Dokumentum sebessége
• Közösségi megosztások száma